World organizations and their Headquarters

World organizations and their Headquarters

World organizations and their Headquarters.

1. Where is the headquarters of UNDP?

Answer: New York.

2. Where is the UN headquarters?

Answer: New York.

3. Where is the headquarters of C I A located?

Answer: Virginia.

4. Where is the headquarters of OIC is headquarters located?

Answer: Jeddah.

5. In which country is IRRI headquartered Located?

Answer: Philippines (Los Banos).

6. Where is the SAARC headquarters located?

Answer: Nepal (Kathmandu).

7. Where is Headquarters of the European Union?

Answer: Brussels.

8. Where are the NATO headquarters located?

Answer: Brussels.

9. Where is UNESCO headquartered Located?

Answer: Paris.

10. Where is the headquarters of WIPO?

Answer: Geneva.

11. Where is the headquarters of Transparency International located?

Answer: Berlin, Germany.

12. Where is the headquarters of the International Red Cross?

Answer: Geneva.

13. In which city is the headquarters of the Asian Development Bank located?

Answer: Manila.

14. Where is the headquarters of the Islamic Development Bank?

Answer: Jeddah.

15. Where is the World Bank headquartered?

Answer: NorthWashington.

16. Where is the headquarters of the International Court of Justice?

Answer: North The Hague.

17. Where is the IMF headquarters?

Answer: Washington DC.

18. The administrative headquarters of Britain is called?

Answer: White Hall.

19. Where is the PLO headquartered?

Answer: Ramallah, Palestine.

20 Where is the IAEA Headquarters?

Answer: Vienna.

21. Where is the WHO headquarters?

Answer: Geneva.

22. Where is the FAO headquarters?

Answer: Rome.

23. Where is BIMSTEC headquartered?

Answer: Dhaka.

24. Where is headquartered ‘CIRDAP’?

Answer: Dhaka.

25. Where is NAM headquartered?

Answer: Without headquarters.

26. Where is the G-8 headquartered?

Answer: Without headquarters.

27. Where is UNIDO headquartered?

Answer: Vienna.

28. Where is the office of ICJ Chief (International Court of Justice)?

Answer: The Hague.

29. OPCW (Organization for the Prohibition of Chemical.

30. Where is OPEC headquartered?

Answer: Vienna.

31. Where is the WTO headquarters?

Answer: Geneva.

32. Where is the WLO headquarters?

Answer: Geneva

33. Where is the headquarters of ILO located?

Answer: Geneva.

34. Where is the UN Women Headquarters?

Answer: New York.

35. UN special agency?

Answer: Headquarters of IFAD.

36. Where is the office located?

Answer: Rome.

37. Where is the headquarters of Amnesty International?

Answer: London.

38. Where is Interpol headquartered?

Answer: Leo.

39. Where is UNICEF Headquartered?

Answer: New York.

40 Where is UNCTD headquartered?

Answer: Geneva.

41. Where is the ITU (Int’l Telecommunication Union) department headquartered?

Answer: Geneva.

42. Where is the AFP headquarters?

Answer: Paris, France.

43. Where is the AP headquarters?

Answer: New York, USA.

44. Where is the headquarters of Reuters?

Answer: London, Britain.

45. Where is CNN (Cable News Network) headquartered?

Answer: Atlanta, Georgia (United States).

46. Where is the Commonwealth Headquarters Located?

Answer: London.

47. Where is the headquarters of D-eight (Developing 7) Located?

Answer: Istanbul, Turkey.

48. Where is 47UNU (United Nations University)?

Answer: Tokyo, Japan.

49. Where is FIFA headquarters Located?

Answer: Zurich, Switzerland.

50. Where is the headquarters of ICC Located?

Answer: Dubai, (United Arab Emirates).

51. Where is the head of the IDA (International Development Association) department?

Answer: Washington DC.

Where is the headquarters of Weapons?
Answer: The Hague.

Read more posts: Names of Prophets in Quran

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *